Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/domeinen2/domains/stroomomvormer.nl/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Zuivere Sinus of Gemodificeerde Sinus

Zuivere Sinus of Gemodificeerde Sinus

Zuivere Sinus of Gemodificeerde Sinus omvormer kiezen

Verschil sinus spanning
Bij het aanschaffen van een omvormer kunt u kiezen uit twee soorten. Een zuivere sinus omvormer, of een omvormer met gemodificeerde sinus. Het verschil zit hem in de spanning die het apparaat levert.

Heel in het kort komt het er op neer dat een zuivere sinus beter is, en geschikt voor alle apparaten. Een omvormer met een gemodificeerde sinus spanning is echter veel goedkoper, maar niet alle apparaten werken hier op. Dingen die niet werken op een gemodificeerde sinus zijn bijvoorbeeld airco's, bepaalde koffiezetters, compressor koelkasten en oude televisies. Wat wel gewoon werkt zijn bijvoorbeeld gloeilampen, spaarlampen, camera, waterkoker, TL-verlichting en stofzuigers.

StroomOmvormer.nl

De laatste jaren worden omvormers, ook wel inverters genoemd, steeds goedkoper. Maar er worden ook steeds meer goedkope budget modellen uit China gehaald. Hoewel de kwaliteit iets minder is, en ook het maximum wattage vaak niet gehaald kan worden, scheelt het aanzienlijk in de prijs om te kiezen voor een geímporteerde inverter.

Contact

StroomOmvormer.nl is een onderdeel van Ronis Media. StroomOmvormer.nl verkoopt zelf geen omvormers: wij vergelijken slechts modellen en sturen u door naar de betreffende webwinkel. Om die reden verlenen wij ook geen dienstverlening aan klanten. Voor vragen en/of klachten dient u contact op te nemen met de webwinkel waar u uw bestelling doet.