Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/domeinen2/domains/stroomomvormer.nl/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Omvormers

Omvormers

Omvormers

De meeste budget omvormers hebben een gemodificeerde sinus en zijn bruikbaar voor de meeste apparaten zoals televisie, computer, laptop, Digitenne ontvanger en verlichting (ook LED en Halogeen). Hou er bij het kiezen van een omvormer rekening mee dat veel apparaten bij het opstarten een piekspanning gebruiken. Heeft u 150 watt nodig? Dan adviseren wij een omvormer van 300 watt. U kunt beter vermogen over hebben, dan een omvormer constant zwaar belasten. Dit gaat ten koste van de levensduur van de omvormer.

Grotere omvormers & zuivere sinus omvormers

Voor groter en zwaarder gebruik zijn er omvormers tot 10.000 watt te koop. De prijzen lopen op naarmate u meer vermogen wenst. Met deze omvormers zijn de gebruiksmogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om een koelkast of zelfs een Senseo: met een professionele omvormer is dit geen enkel probleem. De meeste professionele omvormers hebben dan ook een zuivere sinus. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor gevoelige apparatuur.

Verfijnd zoeken

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op: